Campionul mondial de la WBC sufera de o calcifiere a oaselor de la maini, o maladie fara leac, ce l-a chinuit si pe Francisc Vastag

Amanarea meciului in care Adrian Diaconu trebuia sa-si puna la bataie titlul mondial WBC, categoria semigrea, in fata italianului Silvio Branco a produs pagube de ordinul zecilor de mii de euro organizatorilor de la Gankor Promotions, dar si presedintelui Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja. Pentru ca Rechinul s-a accidentat la mana, partida, care era programata a se desfasura pe 15 noiembrie, la Bucuresti, a fost amanata pentru o data care va fi anuntata ulterior.
„In principiu, aceasta amanare ne da un pic peste cap. Pierderile insa nu sunt foarte mari intrucat noi stiam problemele cu care se confrunta Diaconu, astfel ca am lasat organizarea mai la ralanti.

Simteam ca vom ajunge aici. Cheltuielile au fost cele de la licitatie, garantiile, taxele, avansul platit WBC, dar si adversarului.

Totul se ridica la ordinul zecilor de mii de euro, bani pe care i-a pierdut Cristi Ganescu, organizatorul evenimentului, Interbox si eu. Iar aici vreau sa fac o precizare: Federatia Romana de Box nu baga bani in boxul profesionist, ci ia taxa la aceste gale. Eu dau bani din buzunarul propriu. Dar una peste alta pierderile sunt acceptate, se recupereaza sau nu mai conteaza“, a declarat Rudel Obreja. Odata cu amanarea meciului, Gankor a pierdut si dreptul de a organiza acest meci.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.