Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, miercuri, ca l-a imprumutat pe patronul Stelei, Gigi Becali, cu 100.000 de euro pentru ca acesta sa poata plati clauza de reziliere a contractului dintre Dorinel Munteanu si Universitatea Cluj

"Sambata m-a sunat Gigi Becali si m-a rugat sa ii acord un imprumut de 100.000 de euro pentru a plati catre Universitatea Cluj dezlegarea lui Dorinel Munteanu. Am fost de acord, am considerat ca fac un gest de fair play. Nu vroiam sa se afle, dar eram sigur ca se va face public acest lucru", a spus Muresan la GSPTV.

Intrebat daca a ajutat pe Steaua sa il aiba pe Munteanu pe banca in meciul cu Dinamo, pentru incurca echipa de pe primul loc, Muresan a raspuns: "Nu e nimic anormal, nu am acordat acest ajutor pentru ca Steaua sa o impiedice pe Dinamo. Ei aveau nevoie sa achite cat mai repede si nu ar fi putut ajunge nimeni de la Bucuresti la Cluj in timp util. A fost doar un imprumut rambursabil in trei zile, nimic mai mult".

Dorinel Munteanu l-a inlocuit pe Marius Lacatus in functia de antrenor principal al Stelei, dar pentru a putea semna contractul cu noua sa echipa a fost nevoie de achitarea unei clauze de reziliere a intelegerii dintre acesta si fosta sa formatie, Universitatea Cluj. Steaua a achitat suma in ziua meciului meciului cu Dinamo si astfel Munteanu a putut sta pe banca tehnica in timpul derby-ului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.