Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat marti, dupa infrangerea cu Bordeaux, ca este dezamagit de faptul ca a pierdut toate punctele in fata echipei in care avea cele mai mari sperante la succese, anunta NewsIn

"Este greu sa pierzi toate punctele in dubla cu Bordeaux, este exact invers de cum ne-am asteptat. Din pacate, in fotbal se poate orice. Ne-au dominat fizic, ca si la Bordeaux. Au jucat destul de tare, i-am pierdut pe Tony si Souza care au fost scosi din joc, dar din pacate si asta face parte din fotbal. In repriza a doua am jucat mai slab, n-am mai avut forta, parca nu ne-am mai dorit asa de mult victoria ca in celelalte meciuri. Suntem dezamagiti", a declarat Iuliu Muresan, marti.

Presedintele clujenilor a marturisit ca echipa sa a avut meciuri grele si in campionat si nu poate juca cu aceeasi intensitate din 3 in 3 zile, opinand ca meciul greu cu Urziceniul i-a costat pe jucatori. Iuliu Muresan a regretat din nou lipsa lui Trica, suspendat, si a fost de parere ca acesta ar fi putut schimba soarta echipei in meciul cu Bordeaux.

Un alt regret l-a reprezentat pentru presedintele ardelenilor rezultatul din meciul AS Roma - Chelsea, 3-1, care nu avantajeaza pe CFR. "Acest rezultat este o surpriza. S-ar putea ca Roma sa aiba sansa sa ajuga pe 2 in grupa", a fost de parere Iuliu Muresan, care a adaugat: "Se vede ca nu avem experienta la acest nivel, insa in cinci ani este posibil sa jucam o finala de Liga Campionilor".

Oficialul clujenilor a comentat ironic faptul ca nicio personalitate din fotbalul romanesc nu a fost prezenta in tribune la meci. "Noi jucam fotbal pentru public. Probabil le este mai greu sa ajunga la Cluj. Din pacate, echipa nu a fost la inaltimea publicului astazi", a spus presedintele lui CFR.

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut marti in fata formatiei franceze Girondins Bordeaux, scor 1-2, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si a cazut pe ultimul loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.