"Este un lucru extraordinar pentru Dorinel Munteanu sa antreneze in Liga Campionilor. Dumnezeu i-a dat ce merita, este o recompensa pentru toata cariera sa. Nu numai Steaua, ci si Romania are nevoie de puncte in clasamantul UEFA. La noi, antrenorii se judeca numai dupa ultimul rezultat, iar in meciul cu Dinamo el a demonstrat ca este un antrenor valoros pentru ca Steaua a jucat bine", a spus Petrescu.

Dan Petrescu este un produs al clubului Steaua si, in mai multe randuri, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca la un moment dat va veni si randul fostului international sa pregateasca echipa din Ghencea.

Dorinel Munteanu este jucatorul roman cu cele mai multe convocari la prima reprezentativa (134 de meciuri si 16 goluri). De-a lungul carierei, el a evoluat in prima divizie pentru FC Olt, FC Inter Sibiu, Dinamo Bucuresti, Steaua Bucuresti, CFR Cluj, FC Arges si FC Vaslui, iar in strainatate, el a jucat pentru Cercle Bruges (1993-1995), FC Koln (1995-1999) si VfL Wolfsburg (1999-2003).