Antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel, le-a spus jucatorilor sai sa fie mult mai concentrati in cazul contraatacurilor Stelei, mai ales dupa ce in tur echipa a primit trei goluri, chiar daca in cele din urma a reusit victoria, informeaza NewsIn.

"Lyon s-a distantat in campionat, n-a primit gol in ultimele meciuri, in timp ce in Romania a incasat trei, lucru pe care nu vrea sa-l repete in meciul de maine cu Steaua. Echipa trebuie sa-si schimbe abordarea si sa fie mai concentrata in defensiva. Antrenorul a spus ca este multumit ca nu a primit gol in ultimul meci de campionat si vrea ca acest lucru sa se intample si in partida cu Steaua", scrie publicatia franceza.

Echipa probabila a lui Lyon in meciul de miercuri poate fi urmatoarea, potrivit presei franceze: Lloris - Reveillere, Cris, Boumson, Grosso - Juninho, Toulalan, Makoun - Ederson, Fred, Benzama.

Fundasul Anthony Reveillere a afirmat intr-un interviu ca pentru el nu reprezinta o problema sa evolueze si pe alte posturi, pentru ca a reusit sa se adapteze in functie de cerintele antrenorilor. "Am fost condusi la meciul din Bucuresi si in astfel de situatii cel mai bine este sa ai putea de a reveni. Ma gandeam ca se poate intampla ca la meciul cu Rennes, pierdut cu 0-3, dar am intors rezultatul. Cunoastem potentialul echipei si caracterul puternic de care da dovada", a declarat jucatorul lui Lyon.

Partida dintre Olympique Lyon si Steaua va avea loc miercuri, de la ora 21:45, in Grupa F a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.