Fosta glorie a fotbalului argentinian, Diego Maradona, care va fi numit oficial in functia de selectioner peste cateva zile, a afirmat ca a acumulat destula experienta ca jucator pentru a ocupa acest post in cadrul nationalei Argentinei, informeaza NewsIn

Maradona, considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, a ocupat pentru scurt timp functia de antrenor al echipelor Mandiyu de Corrientes si Racing Club de Avellaneda, reusind sa stea pe banca tehnica in total 23 de jocuri. "Lumea a vorbit mult despre experienta, dar eu am jucat 20 de ani la echipa nationala a Argentinei", a spus Maradona, care in 1986 era capitanul campioanei mondiale, dar in 1994 a fost exclus de la turneul final dupa ce a fost gasit pozitiv la un control anti-doping.

"Rad cand aud ca sunt neexperimentat. Fotbalul nu s-a schimbat. Cred ca nimic nu ma poate surprinde. Il am alaturi de mine pe Carlos Bilardo, manager general, iar el are mai multa experienta decat oricine. Cred ca m-au ales in cel mai bun moment", a mai spus Maradona, intrebat daca acum se simte mai matur avand in vedere problemele de sanatate pe care le-a avut.

Fostul fotbalist a precizat ca nu vrea sa fie comparat cu fostul capitan al Braziliei, Dunga, care a fost numit selectioner dupa CM 2006, desi nu avea experienta de antrenor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.