Comisia de Disciplina a FRF a decis pe 10 septembrie sa anuleze cartonasul rosu primit de fundasul lui Dinamo in partida cu Universitatea Craiova si i-a acordat acestuia dreptul sa evolueze in disputa cu FC Vaslui. Oficialii gruparii vasluiene au anuntat ca vor contesta dreptul de joc al lui Julio Cesar daca acesta va fi folosit lucru ce s-a si intamplat, fotbalistul fiind integralist in victoria echipei sale cu 2-1. Cazul a fost trimis apoi la Comisia de Apel a FRF, care a decis sa retrimita cazul spre rejudecare la prima instanta.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplina:

- Ousmane N'Doye (FC Vaslui) a fost suspendat cu doua etape si amendat cu 3.000 de lei pentru un cartonas rosu
- Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, a fost suspendat cu un joc si penalizat cu 300 de lei pentru ca a fost eliminat la ultimul meci din campionat
-Antrenorii formatiilor din Liga a II-a Progresul Bucuresti si International Curtea de Arges, Marius Sumudica si Stefan Stoica, au fost suspendati cate patru etape si amendati cu cate 3.200 de lei.
-Jocul FC Cisnadie-Inter Fagaras s-a omologat cu scorul de 3-0 pentru oaspeti, pentru ca gazdele au folosit un jucator suspendat
-S-a ratificat retragerea din Liga a III-a a echipei SC Corvinul 2005
-S-a respins ca nefondata cererea clubului FC Timisoara de ratificare a hotararii de suspendare a jucatorului Ionel Ganea.