"Dumnezeu si Gigi stiu daca Dorinel va avea soarta lui Hagi si Lacatus la Steaua. Ii doresc succes ca sa redreseze Steaua, dar urmeaza niste meciuri foarte grele. O sa le fie greu stelistilor", a spus Belodedici, dupa care a apreciat sansele Stelei si pe cele ale formatiei CFR Cluj de a evolua in primavara europeana: "Pentru Steaua ar fi perfect daca s-ar califica in Cupa UEFA. CFR-ul viseaza mai departe, daca va castiga inca un meci va continua in primavara in Champions League. CFR are sanse mari sa continue in Europa. Noi ne dorim ca ambele echipe sa continue in cupele europene pentru ca fotbalul nostru are nevoie de puncte".

La inaugurarea terenului sintetic de la Motru s-a aflat si Adrian Ilie, care a afirmat ca Dorinel Munteanu poate obtine rezultate pozitive la Steaua: "Cu timpul, Dorinel Munteanu trebuie sa demonstreze, dar pentru moment este o alegere buna pentru Steaua. A jucat fotbal, a antrenat in Liga I, a avut si rezultate, asa ca sper sa faca treaba la Steaua si sa aiba rezultate foarte bune. Ii doresc succes lui Dorinel si sa obtina rezultate bune. Sper sa aduca Steaua pe drumul cel bun, iar in Liga sa faca puncte".

Fostul manager al Stelei a vorbit si despre declaratia lui Gigi Becali, care afirmase ca i-a promis lui Alexandru Piturca ca-l va transfera la Steaua in aceasta iarna: "Alex Piturca mai are multe de demonstrat. Este intr-o forma buna, dar nu trebuie sa ne uitam la o forma de trei meciuri. Trebuie sa ai continuitate si sa joci mai mult. Nu pot sa decid eu unde ii este locul, dar important e ca in acest moment este la Targu Jiu. Nu stiu cum o sa evolueze pana in iarna, poate mai marcheaza vreo zece goluri si poate face fata".

Belodedici si Adrian Ilie s-au aflat miercuri la Motru, unde au participat la inaugurarea unui teren sintentic, de dimensiuni normale, aflat in apropierea stadionului din localitate. Cu aceasta ocazie, s-a disputat un meci amical intre o selectionata locala si o selectionata a FRF, din care au facut parte Mircea Sandu, Florin Prunea, Gabriel Boldici, Emil Sandoi, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici, Sorin Cartu, Rodion Camataru, Adrian Ilie si altii.

Jocul, care s-a disputat in doua reprize a cate 20 de minute si la care au asistat aproximativ 800 de spectatori, a fost castigat de echipa Federatiei cu scorul de 4-2, golurile fiind marcate de Camataru, Adrian Ilie (2), Savodovschi, respectiv primarul localitatii Motru, Florin Hanu, si fostul jucator al Pandurilor, Dorian Gugu.