Tehnicianul Luciano Spalletti a fost reconfirmat, marti, in functia de antrenor la AS Roma de catre presedintele clubului, Rosella Sensi, inainte de partida din campionat cu Sampdoria, din etapa a 9-a din Serie A, informeaza NewsIn

Antrenorul si presedintele clubului au avut o discutie in dupa-amiaza zilei de marti, iar Spalletti a spus ca intalnirea a fost una "constructiva". Echipa italiana este pe locul 15 in clasament, suferind patru infrangeri consecutive, trei in Serie si una in Liga Campionilor.

"Ca de obicei, a fost foarte amabila si a incercat sa-mi transmita ca are incredere in noi si ca putem depasi aceasta perioada nefericita. Eu niciodata nu m-am gandit sa plec pentru ca imi iubesc prea mult munca pe care o depun. Daca aceasta situatie se va schimba, voi putea pleca. Daca oficialii echipei imi cer acest lucru, este o alta situatie", a declarat Luciano Spalletti.

Tehnicianul a afirmat ca este normal ca el sa fie considerat principalul responsabil pentru rezultatele slabe, dar spera sa obtina o victorie in meciul de miercuri cu Sampdoria, chiar daca nu poate conta pe Cassetti, Aquilani si Baptista, care sunt accidentati, in timp ce Mexes si Vucinic sunt suspendati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.