Sustinut de Borcea si de Netoiu, Turcu a iesit la atac frontal impotriva presedintelui CA de la Dinamo, capetenia din Stefan cel Mare fiind acuzata ca nu da bani la club

Luptele de obicei interne de la Dinamo s-au transformat in unele cu atacuri si acuzatii directe, la persoana. Actionarii dinamovisti cer cu voce tare, fara menaja­mente, indepartarea lui Nicolae Badea, presedintele "cainilor" in ultimii 10 ani, pe motiv ca acesta "conduce pe banii altora".

Varful de lance al atacurilor este Vasile Turcu, care, sustinut de Cristian Borcea si de Gigi Netoiu, cere raspicat plecarea lui Badea din club. Conform celor trei, presedintele CA investeste la UTA, dar la Dinamo a uitat sa mai "cotizeze" de luni de zile. Badea raspunde diplomatic, dar este de acord cu o intalnire pentru spalarea rufelor in familie.

Gigi Netoiu, fost actionar la Dinamo, care nu a ascuns niciodata ca isi doreste sa revina printre oamenii implicati financiar la echipa, a lansat duminica seara atacul la Badea. "A demonstrat in acesti unsprezece ani cat a fost la conducere ca nu poate face performanta. Vrea sa conduca pe banii altora, eu de aceea am si plecat, e momentul sa plece si sa lase pe altii", a spus "Comandantul" la "Sport.ro". Netoiu s-a declarat surprins de faptul ca Badea a avut, saptamana trecuta, o intalnire cu fratii Negoita, pe care vrea sa-i coopteze printre actionari. "Cu mine nu a avut timp sa se intalneasca asta-iarna, cand am vrut sa revin. Mi se pare normal ca, daca vrei sa maresti numarul de actionari, sa ii intrebi intai pe dinamovisti, pe cei care au mai fost si care au demonstrat ca baga bani."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.