Fostul antrenor secund al Universitatii Cluj, Gheorghe Mihali, a devenit de luni noul antrenor principal, dupa ce Dorinel Munteanu a semnta un contract pe doi ani cu Steaua, dupa cum a declarat directorul executiv al clujenilor, Ioan Marginean, relateaza NewsIn

"Gica Mihali va conduce echipa alaturi de Marius Popescu pana la iarna, cand se va trage linie. Apoi vom vedea daca se va pune problema aducerii unui alt antrenor. Decizia numirii lui Mihali nu a fost luata la propunerea lui Dorinel Munteanu, nici nu s-a discutat acest lucru cu el. Noi am hotarat ca el poate duce munca lui Dorinel mai departe", a declarat Ioan Marginean.

Dorinel Munteanu a fost timp de doua luni antrenorul Universitatii Cluj, echipa de la care a plecat pentru a prelua functia de tehnician al Stelei. Dorinel Munteanu (40 de ani) a fost prezentat oficial, luni, in functia de antrenor principal al Stelei, iar el va ocupa acesta functie in urmatorii doi ani.

Potrivit lui Gigi Becali, salariul tehnicianului va fi de 180.000 de euro pe sezon, iar obiectivele sale sunt castigarea titlului in Liga I si calificarea echipei in Liga Campionilor in sezonul urmator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.