"Nu regret ca a plecat Lacatus! A doua sau a treia zi dupa ce a demisionat a vrut sa revina asupra deciziei. I-a spus lui Virgil (n.r. Virgil Becali, varul lui Gigi Becali) ca a vorbit cu jucatorii si dorea sa revina, dar nu am fost de acord pentru ca nu am vrut sa se faca de ras. La un moment dat am vrut sa-l reprimesc, i-am spus: 'Marius, am vrut sa-ti dau telefon sa revii la echipa cand am auzit ca ai plans in vestiar'. Il tineam pe Lacatus daca erau rezultate. Stiu ca Marius a vrut din toata inima sa reuseasca, dar daca asa e viata... A plecat si gata, nu mai vreau alte discutii. Antrenorul raspunde de rezultate si nu-mi pare rau", a spus Becali, citat de NewsIn.

Mai mult, finantatorul ros-albastrilor a criticat campania de transferuri din vara acestui an acuzandu-i pe Marius Lacatus si Adrian Ilie de aducerea brazilianului Arthuro in Ghencea: "Ce pot sa fac eu? Sa ma fac atacant, sa bag mingea in poarta, dupa ce am dat 17 milioane de euro? Pe Arthuro l-am adus eu? Eu l-am vrut pe Pepe Moreno, dar Lacatus si Adrian Ilie mi-au zis ca Arthuro e mai bun de trei ori decat el. S-a vazut cat de bun este".

Reactiile lui Gigi Becali despre plecarea lui Lacatus au avut loc la conferinta de presa in care Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al echipei din Ghencea.

Marius Lacatus a demisionat din functia de antrenor principal al Stelei dupa infrangerea suferita de ros-albastri contra lui Olympique Lyon, scor 3-5, in Grupa F a Ligii Campionilor.