Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, considera meritata victoria echipei sale in meciul cu Palermo si s-a declarat bucuros de faptul ca a trecut peste problemele cauzate de accidentari si a reusit o dubla, informeaza editia de luni a cotidianului Gazzetta dello Sport

"In trecut am avut mai multe probleme medicale, iar evolutiile mele au fost conditionate de aceste lucruri. Acum sunt mai bun si pot juca si mai bine pentru ca am trecut cu bine peste accidentari. Trebuie sa invatam din greseli, pentru ca in meciul cu Bayern am comis prea multe erori. In aceasta seara (n. r. duminica), intreaga echipa s-a comportat mai bine si nu le-am dat prea multe sanse adversarilor", a afirmat decarul echipei nationale a Romaniei.

Presa din Italia a laudat prestatia pe care a avut-o Mutu in meciul cu Palermo. "Dupa o perioada mai dificila, briliantul roman a reusit o dubla splendida care a ajutat Fiorentina sa se impuna pe Barbera. Este evident ca atacantul este multumit dupa ce si-a intrat din nou in vana", a titrat Calciomercato.

Gazzetta dello Sport scrie ca Fiorentina s-a impus in fata lui Palermo in urma "unei reusie cu mana a lui Gilardino, care s-a detasat in topul marcatorilor din Serie A, si gratiei unei seri magice reusite de un Mutu regasit".

Adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor, Fiorentina, a castigat, duminica, in deplasare, cu Palermo, scor 1-3, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a din campionatul Italiei. Mutu a punctat in minutele 41 si 59, iar in urma acestui rezultat, gruparea toscana se afla pe locul 5 in clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu AC Milan si la un punct distanta de primele trei clasate, Udinese, Inter Milano si Napoli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.