Atacantul formatiei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat vineri ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic si vrea sa demonstreze in urmatoarele partide ca poate redeveni unul dintre principalii marcatori ai echipei, informeaza site-ul oficial al formatiei italiene, citat de NewsIn

"Sunt bine si fericit pentru ca s-a vindecat in sfarsit si cotul, pot juca fara bandaj, pentru ca sunt foarte importante duelurile unu la unu. De de acum inainte vreau sa joc asa cum am facut-o in sezoanele precedente. Genunchiul este si el bine, dar trebuie sa mai muncesc. Decizia in privinta operatiei imi apartine", a declarat Adrian Mutu.

El a afirmat ca este constient ca au existat motive sa fie criticat, mai ales dupa ce a aparut posibilitatea sa se transfere la AS Roma. "Asa este fotbalul, dar eu mereu am fost alaturi de club. Am forta sa trec mai departe peste aceste critici si sa ma pregatesc pentru noi provocari. Mereu am vrut sa joc foarte bine, desi conditia fizica nu era cea mai buna, desi puteam sa fac o pauza. Lumea se asteapta la multe de la mine si stiu ca pot evolua mai bine. Sunt fericit ca am trecut peste probleme, pentru ca eu niciodata nu m-am plans", a mai afirmat atacantul Fiorentinei, care a reusit 17 goluri in sezonul trecut din Serie A.

"Trebuie sa-mi urmaresc interesul, pentru ca sanatatea este cea mai importanta. De acum inainte, voi realiza mai bine acest lucru. In acest sezon vom avea meciuri importante. Sunt multi jucatori noi in lot si au nevoie de timp sa se adapteze. Cu Bayern am jucat ca o echipa adevarata, chiar daca am primit trei goluri. E greu sa ne calificam, dar trebuie sa credem in sansele noastre. In primul rand trebuie sa castigam meciurile de pe teren propriu", a explicat Mutu.

Fiorentina va intalni etapa viitoare, in deplasare, pe Palermo, iar formatia italiana se afla pe locul 7 in campionat.

Gruparea pregatita de Cesare Prandelli ocupa locul 3 in Grupa F a Ligii Campionilor, cu doua puncte, in timp ce Steaua este pe 4, cu un punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.