Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca il stie foarte bine pe Dorinel Munteanu si considera ca antrenorul va fi cel care va decide la gruparea din Ghencea.

"Un antrenor care vrea sa reziste la Steaua atat cat am rezistat eu trebuie sa aiba valoare si personalitate. Cred ca aceasta este reteta care poate asigura continuitatea unui tehnician in Ghencea", a spus Piturca.

Selectionerul i-a transmis succes lui Dorinel Munteanu si a spus ca "Dorinel a demonstrat ca toate echipele pe care le-a antrenat au jucat fotbal".

Piturca a fost de parere ca personalitatea lui Dorinel Munteanu nu va permite nimanui sa-i dea sfaturi acestuia despre cum ar trebui alcatuita primul 11 al Stelei: "Eu il stiu bine pe Dorinel, nu cred ca se va baga nimeni peste el la echipa. Este bine pentru Steaua ca si-a gasit antrenor repede".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri ca a ajuns la un acord cu Dorinel Munteanu, care va prelua functia de antrenor pentru o perioada de doi ani, iar acesta are ca obiectiv participarea in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.