Presedintele Universitatii Cluj, Remus Campeanu, a declarat miercuri, agentiei NewsIn, ca nu crede ca antrenorul Dorinel Munteanu va parasi banca tehnica a echipei ardelene, dar admite ca o oferta venita de la Steaua nu poate fi refuzata

"Eu nu am vorbit cu Dorinel Munteanu de doua zile. Nu cred ca va pleca de la Cluj, a inceput aici o munca pe care nu o poate lasa asa usor. Pe de alta parte, o oferta de la Steaua nu se refuza", a spus Remus Campeanu.

Oficialul ardelenilor spune ca nu il poate impiedica pe Dorinel Munteanu sa paraseasca echipa de liga a doua: "Nu avem cum sa-l oprim pe Dorinel sa plece de la echipa. Poate doar sa-l rog sa nu plece, pentru ca in contract nu are stipulata nicio clauza ca nu poate sa ne paraseasca. El este un sentimental si a ramas placut impresionat de galeria lui "U". Sper sa nu plece pentru ca echipa incepe sa mearga, desi rezultatele nu ne-au ajutat in ultimul timp".

Dorinel Munteanu a semnat la sfarsitul lunii august un contract pe doua sezoane cu divizionara secunda Universitatea Cluj si are ca obiectiv promovarea imediata in Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.