Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat miercuri ca "nu vede cu ochi buni" decizia lui Lacatus de a demisiona si considera ca este o greseala.

"Eu cred ca este o greseala din partea lui. Cand ai trei-patru esecuri nu trebuie sa procedezi asa, trebuie sa lupti in continuare, sa ii aduci pe jucatori la cel mai inalt nivel. Nu este o idee buna, nu vad cu ochi buni decizia asta. Cred ca a fost foarte suparat de reactia unor suporteri, desi el a avut mereu o relatie speciala cu publicul din Ghencea", a declarat Victor Piturca, miercuri, la Realitatea TV.

Selectionerul a fost de parere ca situatia Stelei s-ar putea imbunatati in timp, daca vor fi adusi "cel putin doi jucatori foarte valorosi, de cate 3-4 milioane de euro si cu salarii de cel putin 1 milion de euro". "Lotul Stelei e valoros si in momentul de fata, dar nu dispune de 2-3 jucatori de atac. Steaua are nevoie de liniste si de psihic, pentru ca sa-si revina foarte rapid", a completat Victor Piturca.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca a acceptat demisia lui Marius Lacatus dupa infrangerea suferita ros-albastri contra lui Olympique Lyon, scor 3-5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.