Portughezul de pe banca lui Inter Milano l-a atacat pe fostul sau elev de la Chelsea, Didier Drogba, despre care a spus ca este printre principalii 'trisori' din Premier League.

Alaturi de ivorian, Mourinho a mai nominalizat cateva staruri din Premier League, despre care a spus ca simuleaza pentru a obtine penalty-uri si lovituri libere.

Desi Didier Drogba era printre favoritii portughezului in perioada in care acesta antrena pe "Stamford Bridge", alaturi de Terry si Lampard, Mourinho a facut o declaratie care nu prea-l pune intr-o imagine buna pe atacantul ivorian.

"Nu mai sunt antrenor la Chelsea, asa ca nu mai trebuie sa-l apar. Consider ca e corect sa spun ca Didier e un simulant. Cristiano Ronaldo, Torres si Robin van Persie sunt jucatorii care au obtinut cele mai multe penalty-uri simuland, in ultimii patru, cinci ani", a dezvaluit Mourinho, relateaza Realitatea TV.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.