CFR Cluj este favorita, scrie presa franceza, fapt ce reiese si din declaratiile tehnicianului francez, Laurent Blanc. Bordeaux, ultima din grupa si fara puncte acumulate, realizeaza ca orice pas gresit impotriva romanilor i-ar putea fi fatal
Sunt aproape de a-si recunoaste infrangerea, dupa cum sustine si antrenorul echipei. "Putem spune ca nu mai avem nimic de pierdut. Va trebui sa ne impunem, pentru a mai spera ceva de la aceasta competitie. Inainte de tragerea la sorti, nu multa lume auzise de aceasta echipa din Cluj, insa dupa cele doua partide disputate o vom lua foarte in serios," sustine Blanc, "castigand cu Roma si reusind un 0-0 cu Chelsea, cele patru puncte si infruntarea celor mai importante echipe din grupa, o pozitioneaza clar ca favorita. Este o echipa surpriza, dar care isi merita punctele, foarte bine organizata, in special pe atac. Cat despre noi, noi avem zero puncte. In consecinta, calculele sunt usor de facut, iar cele trei puncte sunt esentiale pentru a mai spera."

Bordeaux se bazeaza pe revenirea lui Rame, dupa trei saptamani de recuperare in urma unei accidentari, si pe intorcerea suspendatilor Chalme si Wendel. "Singura metoda sigura este sa fim convinsi ca putem invinge aceasta echipa. Este unica alternativa daca vrem sa supravietuim in aceasta grupa", declara Blanc, citat de cotidianul francez L' Equipe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.