Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat luni ca francezii de la Olympique Lyon formeaza cea mai puternica grupare din Grupa F a Ligii Campionilor, dar spune ca stelistii nu trebuie sa se teama de ei, pentru ca "mai rau decat o infrangere nu se poate intampla nimic"

"Ne asteapta cea mai grea partida din grupa, pentru ca eu consider ca Olympique Lyon cea mai buna echipa. Daca reusim sa obtinem cele trei puncte, putem spera la calificare. Sper sa fi invatat ceva de la celalalt meci cu Olympique Lyon, sa nu ne mai fie asa teama de ei. Pana la urma, mai rau decat o infrangere nu se poate intampla nimic. Trebuie sa tratam partida ca si cum nu am avea nimic de pierdut", a declarat Mirel Radoi, facand referire si la partida din sezonul 2006/2007, cand francezii s-au impus in Ghencea cu 3-0.

Capitanul stelistilor isi doreste ca echipa sa sa reuseasca prima victorie pe teren propriu in Liga Campionilor: "Nu e greu sa ne impunem pe teren propriu, dar in fata unor echipe precum Bayern Munchen sau Olympique Lyon e foarte dificil. Dar de aceea am ajuns aici, sa castigam. Nu mai putem spune ca suntem o echipa mica, chiar daca pornim cu sansa a doua, trebuie sa castigam".

Mirel Radoi este de parere ca formatia din Ghencea ar fi meritat sa fie mai sus in clasamentul Grupei F: "Dupa jocul prestat si ocaziile avute, eu zic ca ar fi trebuit sa fim mai sus. Puteam sa marcam si cu Bayerm Munchem, si cu Fiorentina, dar ghinionul a facut sa fim doar aici. Poate si deciziile pe care le-au luat jucatorii la momentul respectiv au contat". Mijlocasul a mai precizat ca apararea Stelei a anihilat cu brio cuplul format din Gilardino si Mutu de la Fiorentina, iar acum spera sa se descurce la fel de bine si cu jucatorii de la Lyon.

Fotbalistul a mai afirmat ca intelege supararea suporterilor, dar spera ca ei sa fie alaturi de echipa pentru ca jucatorii au nevoie de sustinere: "Fanii vin dupa noi si trec prin momente grele, dar cred ca in scurt timp, cu cateva rezultate bune, putem face pace. Nici prestatia noastra nu a fost foarte buna in ultimul timp, dar cred ca vom reusi sa facem uitate aceste rezultate negative".

Partida dintre Steaua si Olympique Lyon, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45. In clasamentul grupei conduce Bayern Munchen, cu patru puncte, Fiorentina si Olympique Lyon ocupa locurile 2 si 3, cu cate doua puncte, in timp ce Steaua se afla pe ultima pozitie, cu un singur punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.