Internationalul roman Cristi Chivu (foto) ar putea sa ramana pe banca de rezerve, maine, in eternul derby dintre AS Roma si Lazio. Potrivit cotidianului "Gazetta dello Sport", romanul ar fi resimtit unele dureri la spate, in timpul unui antrenament efectuat joi. Exista, insa, si ipoteza ca antrenorul Bruno Conti este suparat pe Chivu pentru atitudinea acestuia fata de Antonio Cassano, unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai gruparii romane.

Aceasta varianta se va confirma, daca pe banca de rezerve, alaturi de fundasul roman, va lua parte si Olivier Dacourt. Francezul se afla si el printre contestatarii lui Cassano, care au cerut conducerii clubului indepartarea mofturosului atacant italian. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, AS Roma are 40 de puncte, cu patru mai multe decat prima echipa care retrogradeaza direct, iar Lazio are 41 de puncte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.