Politistul de frontiera care i-a retinut, saptamana trecuta, pasaportul selectione-rului Victor Piturca pe Aeroportul Otopeni va fi sanctionat administrativ, in acest caz fiind inceputa o ancheta interna
“S-au incalcat procedurile de lucru, se vor lua masuri administrative impotriva politistului de frontiera care i-a retinut pasaportul lui Victor Piturca”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera, Fabian Badila. Acesta a mai spus ca, atunci cand Piturca a fost oprit pentru control pe aeroport, politistul de frontiera i-a luat pasaportul si nu a mai apucat sa i-l inapoieze, astfel ca l-a dat celor de la DNA. In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru a se clarifica incidentul legat de retinerea pasaportului lui Piturca.

Victor Piturca a fost adus, joi, la DNA, dupa ce a fost ridicat de procurori de pe Aeroportul Otopeni, in baza unui mandat de aducere, pentru a i se prezenta documente din dosarul “Valiza”.
Directia Nationala Anticoruptie precizand ca invinuirea retinuta in cazul acestuia este de favorizarea infractorului, respectiv a lui Gigi Becali. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au emis un mandat de aducere pe numele lui Piturca, intrucat, “fiind citat anterior in mai multe randuri, la domiciliu, la locul de munca, dar si telefonic, acesta nu a dat curs citatiilor si nu s-a prezentat la sediul DNA”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.