Fudasul lui Tottenham Hotspur, Vedran Corluka, a necesitat ingrijiri medicale la spital dupa ce s-a lovit la cap in partida de duminica impotriva lui Stoke, pierduta cu 1-2, in etapa a 8-a din Premier League, informeaza NewsIn

Corluka s-a lovit pentru prima data la coasta, dupa ce s-a ciocnit de portarul Heurelho Gomes, iar dupa ce a revenit pe teren s-a lovit cu barbia de genunchiul portarului.

Jucatorului croat i-au fost acordate ingrijiri medicale pe teren, fiind inconstient cand a parasit pe targa gazonul, cu masca de oxigen pe fata. El si-a revenit dupa ce a ajuns in ambulanta, fiind transportat la spital pentru alte investigatii.

Tottenham a avut doi jucatori eliminati in meci, Bale (17) si Dawson (90), marcand singurul lor gol prin Bent (25). Gazdele au obtinut victoria prin reusitele lui Higginbotham (19-penalty) si Delap (53).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.