Echipa antrenata de Nicolo Napoli, Universitatea Craiova, a invins duminica pe Pandurii Targu Jiu, scor 2-0, in etapa a 11-a a Ligii I, si a provocat prima infrangere a lui Sorin Cartu pe banca tehnica a formatiei gorjene, transmite corespondentul NewsIn

UNIVERSITATEA CRAIOVA - PANDURII TARGU JIU 2-0 (Fl. Costea 11, Baird 12)

Universitatea Craiova: S. Lung jr - Dananae, Gaman, Mitchell, Rose - D.Stoica - Wobay, Dilevski, Prepelita (Gogosoiu 86), Fl. Costea (Gangioveanu 56) - Baird (Stoianof 80). Antrenor: Nicolo Napoli.
Pandurii Targu Jiu: Stanca - Mandrean, A. Rus, Chibulcutean, Cardoso - Ghindeanu (Tilinca 75), Stanga, Nalati, Pacurar (I. Iordache 20) - D. Orac (Popete 53), Al. Piturca. Antrenor: Sorin Cartu.
Cartonase galbene: Mitchell 7, Dananae 89 /Al. Piturca 29
Arbitri: Alexandru Deaconu - Nicolae Marodin, Cristian Nica
Stadion: Extensiv; Spectatori: 5.000

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 11: Costea a deschis scorul cu un sut din intoarcere de la marginea careului de 16 metri.
2-0, min. 12: Baird a reusit sa inscrie dupa o eroare a portarului Stanca, care a fost deposedat de australian.
Nicolo Napoli: "Sunt foarte multumit de prestatia echipei si de victorie"

Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat duminica, la finalul meciului castigat cu 2-0 in fata echipei Pandurii Targu Jiu, ca este multumit de evolutia formatiei sale, dar recunoaste ca partida a devenit mai usoara dupa marcarea rapida a golurilor, transmite corespondentul NewsIn.

"A contat mult ca am avut rapid 2-0 pe tabela, iar pana la pauza am suferit putin, deoarece ei au avut doua bare pe neatentiile noastre. In repriza a doua am revenit in joc, scopul principal era sa tinem de rezultat, dar am avut si ocazii. Sunt foarte multumit de prestatia echipei si de victorie", a spus Napoli, care a adaugat ca regreta despartirea de stadionul Extensiv: "Imi pare rau ca plecam de pe Extensiv unde am avut o perioada buna, cu meciuri frumoase, dar in acelasi timp ne bucuram ca revenim pe stadionul nostru".

Tehnicianul italian a avut numai cuvinte de lauda la adresa portarului Silviu Lung junior, dar a precizat ca acesta mai are mult de munca pana a deveni titular de drept: "Sunt multumit de Lung, a aparat bine, dar nu va ramane in poarta, pentru ca Bornescu este portarul nostru numarul unu".

La randul sau, patronul gruparii oltene, Adrian Mititelu, a afirmat ca prestatiile echipei se apropie de pretentiile sale: "E greu sa joci impotriva unei echipe antrenate de Cartu, dar cred ca astazi am excelat in unele momente din joc. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. La final putea fi si 4-0, dar si 2-1.
Echipa se apropie de jocul din returul campionatului trecut".

Finantatorul gorjenilor, Marin Condescu, a admis ca victoria Universitatii Craiova este meritata: "Astazi a castigat echipa mai buna. Nu a fost vorba de noroc, pentru ca a fost 2-0, nu un scor la limita. Oricum, norocul tine cu cei buni".

Si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost incantat de evolutia echipei pregatite de Nicolo Napoli si a declarat ca aceasta va avea un viitor frumos daca va continua sa joace bine: "Mi-a placut jocul Craiovei, sunt incantat de media de varsta a echipei, iar daca va continua sa aiba si rezultate, poate sa ajunga departe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.