"In viitorul apropiat, clientul meu se va prezenta la DNA. Cel mai probabil saptamana viitoare, dupa ce se va stabili o data anume cu procurorii", a declarat vineri pentru NewsIn, avocatul Mircea Dutu Buzura, aparatorul lui Piturca.

Procurorii i-au prezentat, joi, lui Victor Piturca invinuirea in dosarul Valiza si anume favorizarea infractorului, acesta neraspunzand anterior la citatii, a precizat DNA, dupa ce procurorii l-au ridicat pe selectioner de la Aeroportul Otopeni.

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca actiunea procurorilor reprezinta un abuz si ca nu este vinovat cu nimic in cazul "Valiza".

Citeste si:

"Au venit doi oameni, nu zece asa cum s-a spus. Consider ca este un mare abuz, pentru ca nu am fost instiintat ca trebuie sa ma prezint. Ei spun ca mi-au trimis o citatie la vechiul domiciliu. Au trimis una si la FRF", a spus Piturca.

Acesta a explicat apoi motivul pentru care a fost ridicat de procurorii DNA: "Acela era un precontract de vanzare-cumpararare a unui teren. Sunt acuzat de favorizarea infractorului. Adica de favorizarea lui Gigi Becali. De ce as fi vinovat? Am omorat pe cineva? Am furat miliarde?".

Victor Piturca a fost ridicat, joi, de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, care au emis mandat de aducere pe numele sau in dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde a urmarit un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte si Romania.