Atacantul Rapidului, Carlos Cesar Dos Santos Cesinha, a castigat Tricoul Albastru Fair-Play al lunii septembrie, fiind desemnat de capitanul Stelei, Mirel Radoi, cel care a detinut acest premiu in august

Cesinha a fost desemnat castigator al Tricoului Albastru Timisoreana pentru ca, inaintea meciului Rapid-Dinamo, 2-1, din etapa a 5-a a Ligii I, l-a imbratisat pe fostul sau antrenor, Mircea Rednic, actualul tehnician al echipei din Stefan cel Mare.

Cea de-a doua propunere a lunii septembrie pentru Tricoul Fair-Play Timisoreana a avut in prim-plan tot un rapidist. La incalzirea de dinaintea aceluiasi meci, Rapid-Dinamo, fundasul Vladimir Bozovic i-a strans mana atacantului dinamovist, Florin Bratu, si i-a spus ca este cel mai bun jucator din Liga I.

Tricoul poate fi acordat unui reprezentant din fotbal, indiferent de aria in care activeaza: jucator, antrenor, presedinte de club, arbitru, oficial, reprezentant galerie. Avand in vedere ca sistemul premierii este unul de tip stafeta, Cesinha va fi cel care va decide urmatorul castigator al Tricolui Fair-Play Timisoreana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.