Internationalul ivorian Didier Drogba (30 de ani) a declarat, vineri, ca este dispus sa isi prelungeasca contractul cu actuala sa echipa, Chelsea Londra, si a precizat ca doreste sa evoleze pana la finalul carierei sale pentru clubul londonez, informeaza BBC

"Mi-ar placea sa joc pana la finalul carierei la Chelsea. Daca oficialii imi vor oferi un nou angajament, nu as sta pe ganduri si as semna imediat. Pentru ca am o relatie foarte buna atat cu antrenorul, cat si cu restul colegilor, intentionez sa raman aici cel putin pana la finalul contractului, adica pana in 2010", a opinat atacantul african.

Drogba a mai spus ca recuperarea dupa accidentarea pe care a suferit-o la genunchi in partida cu CFR Cluj decurge foarte bine si asteapta sa revina pe gazon in cel mai scurt timp: "Genunchiul arata mult mai bine acum si, in cel mult trei saptamani, voi putea juca din nou. La inceput am fost foarte speriat si frustrat pentru ca tocmai revenisem dupa o accidentare similara. Dupa ce medicii mi-au transmis ca ligamentele nu au fost afectate am simtit o mare bucurie si eliberare".

Publicatiile de sport au scris in trecut ca fostul jucator al lui Olympique Marseille ar putea ajunge la AC Milan sau la Inter, echipa care a fost preluata in vara de fostul sau manager, Jose Mourinho. "Atunci am spus ca vreu sa plec de la Chelsea si, chiar daca o faceam, nu stiu daca in alta parte as fi gasit ceea ce am aici. Nu sunt genul de persoana careia sa-i fie frica de provocari, de aceea am si spus ca doresc sa ma transfer la alt club. Acum nu mai simt nevoia sa merg in alta parte", a incheiat Drogba.

Internationalul ivorian a fost cumparat de Chelsea in 2004 de la Olympique Marseille pentru aproximativ 28 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.