Presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a declarat joi, pentru NewsIn, ca si-ar dori in primul rand sa nu piarda meciul cu CFR Cluj, dar a mentionat ca si in cazul unei victorii pe terenul campioanei, aceasta va mai pastra sanse la titlu

"Meciul cu CFR Cluj este unul cu o contracandidata la titlu si trebuie sa nu pierdem. Orice rezultat pozitiv este bun pentru noi, chiar si un egal. Chiar daca batem, nu o scoatem pe CFR din lupta pentru titlu, pentru ca mai sunt multe etape pana la sfarsitul campionatului", a declarat Cristi Borcea.

Presedintele echipei din Stefan cel Mare a spus ca Dinamo a fost criticata pe nedrept dupa meciul din 16-imile Cupei Romaniei cu FCM Targu Mures, castigat de dinamovisti printr-un gol marcat de Bostina, in minutul 90+3: "Nu poate sa ne critice nimeni, pentru ca am jucat cu rezervele si, in plus, am batut o echipa care se afla pe primul loc in Liga a II-a".

Derby-ul dintre CFR si Dinamo, din etapa a 11-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu si va fi transmis de Antena 1.

Inaintea acestui meci, Dinamo este lider, cu 25 de puncte, in vreme ce ardelenii se afla pe locul 5, cu 16 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.