Fotbalistii echipei Chelsea, Didier Grogba si Michael Essien, au fost nominalizati la premiul de cel mai bun fotbalist al anului 2008, premiu ce va fi acordat in luna decembrie, informeaza site-ul oficial al adversarei lui CFR Cluj din Liga Campionilor, potrivit NewsIn.

Alaturi de Ivorianul Drogba si de nigerianul Essien, la premiul de Jucatorul Anului din Africa au mai fost nominalizati togolezul Emmanuel Adebayor (Arsenal) si egiptenii Amr Zaki (Wigan) si Mohamed Aboutreika (Al-Ahly).

Castigatorul premiului, care este acordat de Confederatia Africana de Fotbal, va fi anuntat in luna decembrie si va fi decis in urma unui sondaj printre selectionerii echipelor nationale din 53 de tari africane.

Drogba a castigat acest trofeu in anul 2006, in timp ce in 2004 si 2005 s-a clasat pe locul 2. Michael Essien nu a reusit sa isi adjudece niciun trofeu, insa in 2007, cand premiul a fost castigat de Frederic Kanoute (FC Sevilla), s-a clasat pe pozitia secunda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.