Situatia la varful clubului Rapid incepe sa fie lamurita. Autointitulat actionar majoritar la formatia din Giulesti, Fathi Taher nu detine nici o actiune. Clubul a trait in ultimele sase luni doar din imprumuturi, aproximativ 13 milioane de euro, acordate de familia Taher, Banca Italo-Romena si George Copos
Astfel, exista sanse mari ca ultimul sa redevina omul numarul unu al clubului dupa Adunarea Generala din 13 noiembrie, asta cu conditia sa-i restituie lui Taher 35 milioane de euro, dintre care 30 pana pe data de 31 octombrie.

Mult - trambitatele investitii masive de la Rapid facute in aceasta vara nu sunt de fapt decat niste imprumuturi, bani care sub o forma sau alta trebuie sa se intoarca in cele din urma la creditori. Fathi si Suzan Taher, Banca Italo-Romena si George Copos au creditat clubul in ultimele sase luni cu aproximativ 13 milioane de euro. Schema a fost indelung exersata de Copos si in trecut, fiind mult mai profitabil sa imprumuti un club. Se poate spune ca, in plina criza financiara internationala, clubul Rapid este plin de datorii. Situatia acestor imprumuturi va fi discutata pe 13 noiembrie in Adunarea Generala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.