Antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, marti, ca este multumit ca echipa sa a invins cu 3-1 gruparea CSM Ploiesti, in 16-imile Cupei Romaniei, in conditiile in care fotbalistii sai au resimtit o stare de oboseala, transmite corespondentul NewsIn

"Sunt multumit de evolutia baietilor, mai cu seama ca am avut un ritm de doua jocuri pe saptamana, ceea ce este mult mai solicitant. A fost o prima repriza mai echilibrata, insa la pauza le-am spus jucatorilor sa ia jocul foarte in serios si s-au vazut rezultatele, ne-am facut jocul mult mai usor. De altfel, in fotbal niciun meci nu este usor, asta le-am explicat inainte de meci, sa nu se uite la numele adversarului si sa-si faca datoria pana la capat", a spus Nicolo Napoli.

Finantatorul gruparii din Banie, Adrian Mititelu, a apreciat calificarea echipei sale in faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei, dar a declarat ca este "nemultumit de ce a aratat echipa in prima repriza".

De cealalta parte, antrenorul echipei gazde, Valeriu Rachita, a fost dezamagit de eliminarea formatiei sale din 16-imile Cupei Romaniei: "Am iesit din Cupa si, chiar daca nu este un motiv de bucurie, ne vom concentra mai mult asupra campionatului. In sfarsit ma pot declara bucuros, nu de rezultatul final, ci de faptul ca am rezolvat probleme celor 4 accidentati care au evoluat azi (n.r. Ciobanu, Vlad, Craciun si Liviu Mihai II), care au rezistat bine".

Universitatea Craiova a invins marti, scor 3-1, pe CSM Ploiesti, intr-o partida programata in 16-imile Cupei Romaniei, si s-a calificat astfel in optimile competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.