Fostul portar al nationalei de handbal, Sorin Toacsen, a fost numit marti antrenor principal al echipei CSM Oradea, si l-a inlocuit astfel pe Adrian Rus, care i-a devenit secund, transmite corespondentul NewsIn

Toacsen a spus ca doreste sa aiba un debut la fel de bun ca al lui Nicolae Munteanu la Steaua. "Sper ca impreuna cu Adi Rus sa revitalizam echipa, sa-i dam acea incredere de care are nevoie si, prin sprijinul publicului, sa avem o evolutie cat mai buna in campionat. Daca un fost portar, Nicolae Munteanu, a debutat cu o victorie cu Steaua, chiar in Liga Campionilor, sper ca si eu sa debutez cu un succes la Oradea, in meciul de sambata cu HC Pitesti", a firmat Sorin Toacsen, care a antrenat ultima oara la Energia Pandurii Targu Jiu, unde fost schimbat cu Vasile Stanga.

Fostul tehnician al gruparii oradene, Adrian Rus, a spus la randul sau: "Regret ca nu am facut mai mult ca antrenor principal si-mi cer scuze atat publicului oradean, cat si conducerii clubului. Sorin se va bucura de tot ajutorul meu si sper sa facem treaba buna in acest campionat".

Schimbarea de pe banca tehnica a venit dupa ce CSM Oradea a fost invinsa de HCM Constanta, scor 38-16, in etapa a saptea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.