Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat luni ca si-ar fi dorit ca Romania sa dispute miercuri o partida amicala, dar nu s-a gasit un adversar disponibil, si ca la meciul cu Georgia, din luna noiembrie, va convoca mai multi jucatori noi fata de ultimele actiuni, anunta NewsIn

"Am vorbit cu Ionut Lupescu, dar nu era nici adversar pe masura si era si etapa de Cupa. Imi doresc sa avem jocuri cat mai multe la echipa nationala, sa testez cat mai multi jucatori. La meciul cu Georgia o sa chem mai multi jucatori noi", a spus Piturca.

Echipa nationala a Romaniei va disputa un meci amical in compania reprezentativei Georgiei, pe teren propriu, in luna noiembrie.

Selectionerul a mentionat ca miercuri va pleca la Viena pentru a urmari meciul Austria-Serbia, viitoarele adversare ale Romaniei, din Grupa a 7-a a preliminariilor. "Vreau sa iau un prim contact cu echipa Serbiei, pentru ca Dan Apolzan mi-a zis ca ar fi cea mai buna din grupa. Eu nu prea cred, deoarece consider ca Franta e cea mai buna. Echipa Frantei era mai solida la EURO decat acum", a explicat Piturca.
Selectionerul crede ca echipa care va castiga grupa nu va avea foarte multe puncte: "Sunt convins ca nu vor fi multe puncte de partea echipei care va fi pe primul loc. Se va juca pana in ultimul moment. Din punctul meu de vedere, lupta se va da intre Franta, Serbia si Romania".

Victor Piturca este de parere ca echipa nationala a trecut de perioada grea pe care a traversat-o dupa meciul cu Olanda, de la Campionatul European: "Am depasit un moment dificil din viata echipei nationale inceput dupa turneul final. Acum stam oarecum bine, avand in vedere ca ne-au lipsit multi jucatori in primele doua meciuri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.