Pilotul spaniol al lui Renault, Fernando Alonso, a afirmat ca va face tot posibilul sa-l ajute pe Felipe Massa (Ferrari) sa castige campionatul de Formula 1 in dauna englezului Lewis Hamilton, informeaza Reuters

"Fara dubii, daca pot sa ajut, il voi ajuta pe Massa", a spus Fernando Alonso, care duminica a castigat Marele Premiu al Japoniei, iar in urma cu doua saptamani a terminat primul si cursa de la Singapore.

Pilotul spaniol, despre care presa a scris ca a fost aproape sa plece la Ferrari, ocupa locul 7 in clasament, si in ultimele sase curse a acumulat cele mai multe puncte in comparatie cu restul pilotilor, 35. Hamilton a strans 26 de puncte, iar Massa cu unul mai putin, in aceeasi perioada.

Britanicul Lewis Hamilton are un avans de cinci puncte fata de brazilianul Massa, cu doua curse inainte de finalul campionatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.