Denizli, in varsta de 58 de ani, a ocupat si functia de selectioner al nationalei Turciei, iar acum a semnat cu Besiktas un contract valabil un an. El a devenit primul tehnician care a condus toate cele trei mari cluburi de fotbal din Istanbul, Besiktas, Galatasaray si Fenerbahce.

Noul antrenor al lui Besiktas, care este pe locul 3 in clasament, nu a mai pregatit niciun club din iunie 2007, cand a demisionat de la formatia iranieana FC Persepolis.

"Am lucrat la Galatasaray si Fenerbahce, dar din copilarie am fost un mare fan al lui Besiktas. Sunt foarte incantat ca am ajuns aici. Nu am putut sa evoluez la aceasta echipa, dar sa fiu antrenor principal la club este cel mai bun lucru care mi se putea intampla", a declarat Denizli.

Antrenorul a mai condus-o pe Galatasaray in semifinala Cupei Campionilor Europeni din sezonul 1988/1989, cand echipa a fost eliminata de Steaua cu scorul general de 5-1. Fostul antrenor al lui Kocaelispor, Manisaspor, Alemannia Aachen a mai ajuns cu nationala Turciei si in sferturile de finala ale EURO 2000.