Rednic e 'foarte sigur' ca nationala Romaniei va castiga meciul cu Franta

"E normal, mi-as fi dorit mai multi jucatori la echipa nationala, Bratu ar fi meritat sa fie acolo, poate si Danciulescu, dar e decizia selectionerului, el pregateste meciul si nu vreau sa comentez mai mult. Imi doresc sa castigam meciul cu Franta, mai ales ca pentru ca am fost invinsi de Lituania. Cred ca e singura data cand sunt foarte sigur ca putem castiga. Am auzit ca nu ploua, gazonul e bun, dar, oricum, la Constanta echipa nationala a avut noroc si poate de aceea a ales Piturca sa joace acolo", a spus Rednic.

Tehnicianul considera ca diferenta dintre cele doua echipe se poate face la fazele fixe, acolo unde, in opinia lui, avantajul este de partea nationalei Romaniei: "E foarte greu sa joci ofensiv impotriva Frantei, pentru ca te pot prinde oricand pe contraatac. Noi trebuie sa stam grupati si sa profitam cat mai mult de fazele fixe, pentru ca avem si jucatori foarte buni la cap si pot constitui un avantaj pentru noi. Chiar daca pierdem, calificarea se joaca, pentru ca mai sunt destule meciuri. Ati vazut si situatia din grupa, nu mai sunt echipe mici, Lituania e pe primul loc. Pentru moralul echipei, ar trebui sa castigam".

Meciul dintre Romania si Franta, din Grupa 7 a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, se va disputa sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.