Un bilet la peluze la meciul Romania-Franta costa pe piata neagra 50 de lei, dublu fata de pretul oficial, relateaza NewsIn

Bisnitarii de pe strazile din apropierea stadionului Farul din Constanta pretindeau in schimbul unui bilet la tribuna I sau a II-a 150 de lei, in timp ce pretul oficial al unui tichet in aceste zone ale arenei este de 90 de lei. In cazul biletelor la peluze, costul de achizitionare s-a dublat, de la 25 de lei la 50 de lei.

Astazi, in jurul orelor 16:00, la casele de bilete ale stadionului Farul se mai gaseau doar tichete la tribuna a II-a, celelalte epuizandu-se la cateva ore dupa ce au fost puse in vanzare. Daca in cursul diminetii o persoana putea achizitiona doar 4 bilete, dupa-amiaza, s-au vandut fara un numar limita per cumparator.

Federatia Romana de Fotbal a pus miercuri in vanzare 8.000 de bilete pentru meciul Romania-Franta, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2010, care se va disputa sambata de la ora 21:40 pe stadionul Farul din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.