Fostul jucator al lui Real Madrid si AC Milan, Ronaldo, este complet refacut dupa accidentarea pe care a suferit-o in luna februaruie la genunchiul stang si va putea evolua la capacitate maxima peste o luna, informeaza NewsIn
"Ronaldo s-a vindecat din punct de vedere clinic, iar peste patru saptamani va putea juca din nou. Incepand de azi (n. r. luni), acesta va efectua antrenamente normale alaturi de restul lotului echipei Flamengo", a afirmat fizioterapeutul jucatorului sud-american, Bruno Mazziotta.

Atacantul, care este liber de contract din luna iulie dupa ce AC Milan nu i-a mai prelungit intelegerea, s-a antrenat in ultima perioada cu formatia braziliana Falmengo.
Presa sportiva a scris in mai multe randuri ca de serviciile lui Ronaldo s-au interesat PSV Eindhoven, primul club din Europa la care acesta a jucat, PSG si Manchester City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.