Antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat luni, dupa partida cu FC Vaslui, scor 0-0, ca formatia sa a controlat jocul si merita sa castige cele trei puncte, transmite corespondentul NewsIn.
"Azi s-a terminat 0-0 si nu pot spune ca sunt multumit. Ne-au lipsit sase jucatori importanti, printre care Ilyes sau Maldarasanu, iar acesta este un numar mare pentru o echipa care nu are foarte multa experienta. Mi-a fost teama de o infrangere inainte de partida, dar in raport cu ce s-a vazut pe teren pot spune ca sunt nemultumit. Am avut parte de o conjunctura nefavorabila, dar avem obligatia sa mergem mai departe si sa ne impunem in jocul urmator", a declarat Razvan Lucescu.

Antrenorul a spus ca respecta pe FC Vaslui, dar este de parere ca echipa sa merita victoria: "Am intalnit o formatie puternica, de lupta, de forta. Au facut foarte mari investitii, au vrut si au si reusit sa ajunga in cupele europene. Azi, insa, la Brasov, cred ca noi am fi meritat sa castigam".

Razvan Lucescu a mai afirmat ca in campionat isi propune sa aiba un parcurs cat mai bun, in timp ce in Cupa Romaniei, acolo unde va intalni Farul Constanta, echipa sa "va juca pe viata si pe moarte", insa nu isi propune castigarea trofeului. Altfel, tehnicianul a adaugat ca e prea devreme ca vreun jucator de la FC Brasov sa se gandeasca la convocarea la echipa nationala: "Trebuie sa mai avem rabdare. Cand ratezi cu poarta goala mai ai mult de asteptat".

De cealalta parte, antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat ca formatia sa a facut un meci bun si merita mai mult decat un rezultat de egalitate: "A fost un joc bun, cu multa determinare in care, la ocaziile pe care le-am avut, meritam sa inscriem. FC Brasov a dominat ultimele 15 minute si a avut acea faza din finalul partidei. Mi-era teama de o cadere psihica a jucatorilor dupa eliminarea din Cupa UEFA, dar am facut un joc bun si meritam sa marcam".

Echipa antrenata de Razvan Lucescu, FC Brasov, a terminat luni la egalitate cu FC Vaslui, scor 0-0, rezultat in urma caruia ardelenii raman fara gol primit in Liga I de 626 de minute. In acest moment, ambele echipe au acumulat cate 16 puncte in clasamentul Ligii I, iar brasovenii se afla pe locul 6, in timp ce vasluienii ocupa pozitia a 7-a, cele doua formatii aflandu-se la egalitate cu CFR Cluj, insa sunt despartite de golaveraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.