Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, care a condus marti primul antrenament al echipei dinaintea meciului cu Romania, va avea o noua saptamana capitala, la finalul careia conducerea Federatiei ar putea sa il demita, informeaza NewsIn

Sursa citata mentioneaza ca o infrangere sau un rezultat de egalitate in meciul cu Romania i-ar putea fi fatale lui Domenech. Alte elemente care ar putea cantari decisiv in deciderea soartei selectionerului sunt modul de pregatire a echipei si relatia pe care o are cu presa.

Presedintele Federatii Franceze (FFF), Jean-Pierra Escalettes, a declarat, la 11 septembrie, ca analiza prestatiei selectionerului se va face in functie de situatia din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010. "Problema nu se pune ca trebuie sa avem un anumit numar de puncte, ci trebuie sa stim ce sanse de calificare mai sunt", a spus conducatorul forului francez.

Dupa doua etape disputate, Lituania este singura echipa care are maximum de puncte (6), in timp ce Franta, Serbia, Austria si Romania au cate 3 puncte.

Partida Romania-Franta, din preliminariile CM 2010, va avea loc, sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.