Atacantul ivorian al formatiei engleze Chelsea Londra a fost supus unei radiografii, iar echipa medicala a ajuns la concluzia ca jucatorul nu a suferit o ruptura de ligamente si nu necesita o interventie chirurgicale, informeaza site-ul oficial al gruparii
"Didier Drogba a suferit o accidentare a genunchiului si a gleznei, dar din fericire a evitat o ruptura a ligamentelor si nu va necesita o interventie chirurgicala. El va fi fi sub observatie pentru urmatoarele doua sau trei zile, inainte de a se putea estima perioada de indispinibilitate, dar cu siguranta vor fi cateva saptamani (n.r. aproape sase saptamani), nu luni", se arata intr-un comunicat al clubului londonez.
Jucatorul lui Chelsea a suferit o accidentare in partida cu CFR Cluj din Liga Campionilor, scor 0-0, fiind transportat si la spital, dupa care a revenit la stadion.

Altfel, presa engleza scrie ca oficialii echipei sunt fericiti ca Drogba va lipsi doar pentru cateva saptamani, dar intentioneaza ca in luna ianuarie sa achizitioneze inca un atacant. In prezent, Chelsea are opt jucatori accidentati, dar patru dintre ei au sanse sa evolueze in meciul de duminica impotriva lui Aston Villa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.