Abramovici nu a confirmat oficial ca se va afla in tribuna la meciul CFR-Chelsea. In schimb, sapte scouteri de la cluburi importante ale Europei au anuntat ca vor urmari de la fata locului miracolul clujean
Intre timp, presa britanica reia sabloanele despre Romania, pana si prestigiosul BBC neocolind, printre informatiile serioase despre oras si istoricul echipei, legaturile echipei din Transilvania cu Dracula. Arpad Paszkany este comparat cu mult mai cunoscutul Roman Abramovici macar prin prisma pasiunii acestora pentru folosirea unor jucatori de alta nationalitate, „chiar daca nu are buzunarele la fel de lungi“.

Cel mai laudat dintre straini este, evident, autorul celor doua goluri de la Roma, Culio, dar epitete generoase obtine si arena modernizata din Cluj. Oficialii londonezi erau asteptati de aseara in Romania, managerul hotelului din Cluj anuntand ca solicitarile staffului de la Chelsea s-au intins pe 35 de pagini, in special legate de alimentatia jucatorilor si de securitate. Partida CFR-Chelsea va avea loc miercuri, de la ora 21.45, si va fi arbitrata de o brigada din Germania, avandu-l la centru pe Florian Meyer.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.