George Copos, actionar minoritar din Giulesti, spune ca nu poate decide plecarea lui Peseiro pentru ca nu mai detine puterea la club, dar il vede pe Mircea Lucescu drept singurul care poate salva Rapidul
Copos a aruncat intreaga responsabilitate a crizei prin care trece Rapidul pe umerii lui Taher. "Nu stiu daca Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Eu sunt actionar minoritar, Taher stie cel mai bine si sunt convins ca va lua decizia cea mai buna. Daca a spus ca trebuie sa asteptam pana la meciul cu Wolfsburg, inseamna ca e singura decizie pe care o putea lua in momentul de fata.

Probabil ca nu are o alta solutie, dar repet, eu sunt actionar minoritar, am iesit definitiv din fotbal, respect intocmai contractul semnat cu Taher in vara. Mircea Lucescu este singurul care ar putea scoate Rapidul din aceasta criza", a spus Copos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.