Luminita Hutupan si Steluta Luca nu se mai retrag din echipa nationala de handbal feminin, noul selectioner, Radu Voina, convingandu-le sa revina asupra intentiei lor. Cele doua au fost jucatoare de baza ale Oltchimului, ieri, in derby-ul cu Rulmentul Brasov, castigat de echipa din Rm. Valcea cu 31-25
Portarul Luminita Hutupan si interul Steluta Luca, ambele de la Oltchim, au anuntat ca au renuntat la ideea de a se retrage din prima reprezentativa, a anuntat ieri selectionerul nationalei feminine de handbal a Romaniei,Radu Voina, care a asistat la derby-ul handbalului romanesc, Oltchim Rm Valcea-Rulmentul Brasov (31-25). "Atat Steluta Luca, cat si Luminita Hutupan mi-au spus ca pot conta pe ele pentru Campionatul European din Macedonia. Ma bucur ca au luat aceasta hotarare, pentru ca nationala inca are nevoie de aceste jucatoare", a explicat Voina.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.