Clubul italian Fiorentina a pus de marti in vanzare bilete la meciul cu Steaua din Liga Campionilor, iar tichetele vor putea fi achizitionate la preturi cuprinse inntre 22 si 170 de euro, de la magazinul oficial al clubului, informeaza site-ul gruparii la care evolueaza atacantul roman Adrian Mutu.

Preturile biletelor pentru meciul cu Steaua sunt urmatoarele:

  • Peluze - 22 de euro;
  • Tribuna a II-a - intre 35 si 65 de euro;
  • Tribuna I - intre 45 si 130 de euro;
  • Tribuna oficiala - 170 de euro.

Copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, persoanele peste 65 de ani, femeile si persoanele cu handicap pot achizitiona tichete la pret redus, iar acestea au valori cuprinse intre 18 si 55 de euro.

Doritorii pot cumpara bilete incepand de marti, de la ora 16:00 (ora locala).

Suporterii Stelei pot cumpara bilete in sectorul rezervat lor la pretul de 22 de euro.

Biletele la meciul cu Fiorentina-Steaua sunt mai ieftine decat cele care vor fi puse in vanzare de clubul italian pentru celelalte doua partide din Liga Campionilor, cu Bayern Munchen si Olympique Lyon. Pentru acele meciuri tichetele au preturi cuprinse intre 25 si 190 de euro.

Partida Fiorentina-Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa pe 30 septembrie, de la ora 21:45 (ora Romaniei), pe stadionul Artemio Franchi din Florenta. In prima etapa din faza grupelor, Steaua a pierdut, pe teren propriu, meciul cu Bayern Munchen, scor 0-1, in timp ce Fiorentina a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.