Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat marti pentru NewsIn, ca nu s-a impacat cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, chiar daca Federatia si Liga au anuntat ca vor inceta cu declaratiile reciprog jignitoare, calomnioase sau acuzatoare.

"Eu nu m-am impacat cu Dumitru Dragomir, nu am participat la acea discutie. Doar presedintele Mircea Sandu a semnat comunicatul. Nu stiu cat va tine aceasta pace, depinde de cei de la LPF. Noi niciodata nu am atacat presedintele Ligii sau vreun membru, doar ne-am aparat, am raspuns acuzelor care ni s-au adus", a spus Lupescu.

Conducerile executive si administrative ale FRF si LPF au informat, luni, pe site-ul Federatiei, ca au luat decizia de a pune punct oricaror declaratii reciproc jignitoare, calomnioase sau acuzatoare. Comunicatul a fost semnat de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de cel al LPF, Dumitru Dragomir.

Intrebat daca soarta lui Piturca depinde de meciul cu Franta, din preliminariile CM 2010, Lupescu a raspuns: "Nu, nicidecum. Piturca a spus ca nu va pleca nici in cazul unei infrangeri cu 10-0? E foarte greu sa pierdem la o asemenea diferenta, dar, daca se va intampla, vom vedea atunci ce e de facut".

In ceea ce priveste lupta pentru titlul de campioana a Romaniei, oficialul FRF a afirmat: "Nu exista o favorita certa la titlu. Sunt mai multe echipe care se lupta pentru primul loc, CFR Cluj, Dinamo si Steaua''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.