Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astazi pentru NewsIn, ca impacarea cu conducatorii Federatiei Romane de Fotbal s-a realizat pe cale amiabila si a fost ceva usor de realizat, ambele parti regretand atacurile din ultima perioada

"Este adevarat, m-am impacat cu cei din Federatie. Pot spune ca impacarea cu Federatia a fost usoara, barbateasca si s-a realizat pe cale amiabila. Nu vreau sa mai comentez nimic despre Federatie, Ionut Lupescu si Florin Prunea. Se regreta tot ce s-a intamplat de ambele parti", a spus Dumitru Dragomir.

Seful Ligii a mai spus ca decizia Comitetului Executiv al FRF de a-i amenda aspru pe oficialii cluburilor, din cauza declaratiilor pe care le fac, este o solutie mai buna decat depunctarea cluburilor: "Categoric aceasta decizie este buna. Oficialii vor plati pentru declaratiile pe care le fac, iar atunci cand ii arzi la buzunare ii doare, se linistesc. Este mult mai bine asa. Vor plati din pricina declaratiilor pe care le fac".

Comitetul Executiv al FRF a decis, in cadrul sedintei de luni, ca o echipa sa nu mai poata fi depunctata din cauza declaratiilor date de oficialii sai, insa a inasprit amezile in acest caz, cea mai mica fiind de 100.000 de lei. Membrii CEx au mai decis sa inaspreasca sanctiunile si in cazul tentativei de manipulare a unui joc si au marit amenzile aferente acestei abateri regulamentare.

Intrebat daca Steaua este principala favorita la titlu dupa ce a preluat sefia in clasamentul Ligii I, Dragomir a raspuns: "Steaua este favorita alaturi de alte cateva echipe: CFR Cluj, Dinamo, Urziceni, Rapid, Vaslui si Timisoara. Oricum, la Cluj va fi un meci echilibrat, intre doua formatii puternice".

Steaua ocupa primul loc in clasamentul Ligii I, cu 19 puncte acumulate dupa opt etape disputate, iar in runda a 9-a o va intalni in deplasare pe campioana CFR Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.