Echipa antrenata de Nicolo Napoli, Universitatea Craiova, a trecut luni de AFC Urziceni, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii I, iar oltenii au oprit seria de 6 victorii consecutive ale ialomitenilor in campionat, transmite NewsIn

AFC URZICENI - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2 (Galamaz 11/Baird 17, Stoianof 62)

  • AFC Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Mara, Paduretu (Brandan 25), Apostol, T. Balan (Bilasco 64) - Rusescu, Danalache (Onofras 58). Antrenor: Dan Petrescu.
  • Universitatea Craiova: Bornescu - Dananae, Gaman, D. Stoica, Rose - Prepelita, Dilevski, Gangioveanu (Barbu 84), Costea (Barboianu 90+4) - Baird, Stoianof (Dina 73). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonase galbene: Apostol 35, Brandan 64 / Baird 45, Prepelita 70, Costea 77
Arbitri: Marius Martis-Adrian Vidan, Eduard Crangasu
Stadion: Tineretului; Spectatori: 3.500

Cum s-au marcat golurile:

  • 1-0, min. 11: Balan a centrat in careul craiovenilor din corner, un jucator a prelungit mingea cu capul, iar aceasta a ajuns la Galamaz, care l-a invins pe Bornescu in doi timpi.
  • 1-1, min. 17: Baird a profitat de nesiguranta apararii ialomitene si l-a invins pe Arlauskis cu un sut plasat de la circa 8 metri.
  • 1-2, min. 62: Costea a patruns pe partea dreapta, i-a pasat in careul ialomitenilor lui Baird, care a trimis mingea in bara, insa aceasta a ricosat pana la Stoianof care a marcat cu capul in poarta goala.

La partida au asistat si aproximativ 150 de fani olteni, care au venit de la Craiova sa isi incurajeze favoritii. De asemenea, la meci a fost prezent si antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, pentru ca in etapa a 9-a formatia pe care o antreneaza va juca, pe teren propriu, impotriva celor de la AFC Urziceni.

In urma acestui rezultat, AFC Urziceni ramane, deocamdata, pe locul 2, cu 18 puncte, in timp ce Universitatea Craiova a urcat pe pozitia a 10-a, cu 13 puncte.

Dan Petrescu: "Am facut prea multe puncte si acum ni se pune stop"

Antrenorul echipei AFC Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, dupa meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, ca oltenii nu meritau victoria, dar au reusit sa se impuna si cu ajutorul arbitrului care a luat decizii eronate impotriva ialomitenilor.

De cealalta parte, tehnicianul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a spus ca este bucuros ca echipa sa a obtint toate punctele dintr-un meci cu o formatie care a batut Rapid si a facut egal cu liderul din Germania, HSV Hamburg.

"Am inceput lent, am luat gol repede, apoi ne-am revenit si am jucat bine. Sunt bucuros de aceasta victorie, care este meritata, pentru ca veneam dupa doua esecuri consecutive. Craiova creste de la meci la meci", a afirmat Napoli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.