Mai multe companii din Nigeria au facut o oferta pentru cumpararea clubul englez Newcastle United de la patronul Mike Ashley, potrivit NewsIn

Proprietarul echipei, Mike Ashley, a anuntat ca vrea sa vanda clubul la 16 luni dupa ce l-a preluat si a investit aproximativ 200 de milioane de euro. O companie din Nigeria sustine ca vrea sa ofere in schimbul echipei britanice peste 400 de milioane de euro.

Directorul executiv al companiei NVA Management, Chris Nathaniel, care se ocupa de tranzactie, a afirmat ca sunt sanse mari ca Nigeria sa devina prima tara din Africa proprietara a unui club din Premier League.

"Antreprenorii din Nigeria iubesc fotbalul si vor sa cumpere clubul de la Mike Ashley, iar daca ofera suma ceruta pot deveni proprietari", a spus acesta.

El a explicat ca Ashley va vinde numai in cazul in care suma oferita ajunge la 490 de milioane de euro, iar nigerienii mai trebuie sa ofere o mica parte din bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.