Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a declarat vineri ca este dezamagit de prestatia echipei sale in meciul cu VfL Wolfsburg, insa a precizat ca antrenorul Jose Peseiro nu va fi inlocuit daca va rata calificarea in grupele Cupei UEFA.

"Nemultumire exista, normal, la cum a jucat echipa. Asteptam sa evoluam mai agresiv. Suta la suta Wolfsburg era o echipa de batut. Avem cateva probleme, fara discutie, si intr-adevar e deranjant sa pierzi trei meciuri la rand", a spus Taher la Sport.ro.

Intrebat daca antrenorul Jose Peseiro va fi schimbat din functie daca Rapid nu se va califica in grupele Cupei UEFA, actionarul giulestean a raspuns: "Nu exista nicio sansa sa ne despartim de Peseiro daca rateaza calificarea. Peseiro are sprijin total. Nu e usor sa faci echipa in doua luni. Oricum, are jucatori, are buget, are tot ce-i trebuie pentru a reusi. Am incredere ca va face treaba buna".

Fathi Taher a mai spus ca in meciul cu Wolfsburg a fost placut impresionat de portarul Urko Pardo si de capitanul Vasile Maftei: "Pardo m-a impresionat, la fel si Maftei, care a jucat foarte frumos, a facut cateva miscari foarte bune".

Echipa pregatita de Jose Peseiro, Rapid, a pierdut, joi, meciul cu VfL Wolfsburg, scor 0-1, in deplasare, din prima mansa a turului I al Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.